Artinfo.dk
Netmagazine om kunst


Passage 1002
artinfo.dk's Thore Hammer Eriksen skriver om oplevelser med kunsten i oktober 2002.


5/10

København. Tid til en galleri rundtur og Charlottenborg. Med lidt kritisk næse er der meget god kunst at se på gallerierne. Specielt John M. Armleder på Galleri Specta er værd at fremhæve. Hvide lærreder med symmetriske prikker og ved køb får man Arne Jacobsens "Ægget" med oven i hatten. Det kan kaldes konsekvens.


Billet fra Charlottenborg.

På Charlottenborg er det blevet tid til den årlige "Efterårsudstillingen". Hovedparten af arbejderne er installationer og jeg må konstatere, at der er længere og længere i mellem snapsene i denne genre. Teleselskabet Oranges happening på Strøget mod fastnet, hvor de havde læsset en trækvogn med gamle telefoner, gjorde sig mindst lige så godt.

 

11/10

Alvar Altos lyse rum på Nordjyllands Kunstmuseum er altid en fornøjelse at besøge. Turen blev lagt forbi på vejen til efterårsferie i Skagen.
Udover den permanente samling var der hele 4 særudstillinger.


Nordjyllands Kunstmuseum.

Bl.a. FABRIK. Udstillingen, hvor industriens indflydelse på kunsten og omvendt bliver analyseret. Hovedvægten er (måske naturligt nok) lagt på byen Ålborg. Egenlig en spændende udstilling, men på grænsen til det "egnsagtige".
Frans Kannik udstiller akvareller, som alle er skitser til frimærket "Maleren og Modellen". De er gode, om end bragende perverse.

 

26/10

Fernisering på Esbjerg Museum med Niels Peter Bruun Nielsen, som artinfo.dk har fulgt andetsteds på sitet, Rene Holm og Johannes Wium Olesen. En god udstilling i et smukt rum. Billederne taler for sig selv.Skulpturer af Niels Peter Bruun Nielsen og Malerier af Rene Holm


Skulpturer af Niels Peter Bruun Nielsen og Malerier af Rene Holm


Skulpturer af Niels Peter Bruun Nielsen og malerier af Johannes Wium Olesen


Skulpturer af Niels Peter Bruun Nielsen og malerier af Johannes Wium Olesen


Skulpturer af Niels Peter Bruun Nielsen og Malerier af Rene Holm


Johannes Wium Olesen


Maleri, Johannes Wium Olesen


Maleri, Rene Holm


Skulptur af Niels Peter Bruun Nielsen

Indhold

© artinfo.dk